Adatvédelmi nyilatkozat

Tisztelt látogatónk!

Amikor Ön az Egészségmegőrzési Központ internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a központi államigazgatási szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az Egészségmegőrzési Központ. Az általunk szolgáltatott közérdekű információk egy része közvetlenül Dunaújváros MJV honlapjáról is elérhetők, illetve honlapunk bizonyos részei más, nem az Egészségmegőrzési Központ felügyelete alatt álló honlapra mutathatnak. Ezekben az esetekben Ön elhagyja az Egészségmegőrzési Központ honlapját. (Böngészőprogramja mutatja a képernyőn, hogy Ön éppen hol jár.)

A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) veszünk igénybe: a programozási, valamint a portál szerkezetét és arculatát illető, valamint karbantartási tevékenységet Bánhegyesi Attila, egyéni vállalkozó végzi.

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, az Egészségmegőrzési Központ és az portál szerkesztésével és programozásával megbízott egyéni vállalkozó nem adja tovább, kivéve a honlap látogatási statisztikájának rendszeres méréséhez az Ön látogatásának automatikusan képződő technikai adatait a Google Analytics rendszere részére.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kattintson a „Kapcsolat” vagy a „Munkatársaink” menüpontra. Ott meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (e-mail), valamint kérdését vagy véleményét. Ezeket az adatait eljuttatjuk az Egészségmegőrzési Központ illetékeseihez; válaszukkal megkeressük Önt.

Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk elektronikus levélben, telefonon vagy postai úton.

Adatkezelési tájékoztató